Terveellinen elämä on yhteinen asia

Hyvinvointi rakentuu pienistä valinnoista. Liiku sopivasti, syö ja juo kohtuudella ja koeta nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Yksi elämä kutsuu sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen. Liity nyt koko Suomen terveystalkoisiin!


Aloita terveellisempi elämä

Kuva
Elämässä tapahtuu asioita, joista osa jättää meihin pysyvän jäljen. Aivoverenkiertohäiriö on yksi niistä.
Katso video Kuin salama kirkkaalta taivaalta

Ajankohtaista

Tutkimus: Suomalainen arvostaa unta, mutta ei nuku enempää

Suomalaiset nostavat riittävän unen saannin tupakoimattomuuttakin tärkeämmäksi terveyttä edistäväksi tekijäksi. Tämä selviää Yksi elämä -terveystalkoiden teettämästä kyselystä, joka tutki...

Tiedote: Viikon päästä koko Suomi liikkuu!

10.5.2016 järjestetään Unelmien liikuntapäivä - pop up -päivä, jolloin Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia. Oman tapahtuman ehtii vielä ilmoittaa ja se kannattaa, sillä kaikkien...

Verkkopuntari valmentaa pysyvään elämäntapamuutokseen

Verkkopuntari on painonhallintaa verkossa mahdollistava alusta, jossa käsitellään terveellisten elämäntapojen omaksumista rennosti ja vertaistuen avulla. Ohjaajina toimivat koulutetut ammattilaiset.

Äänekoskella kuntalaisaloite Sydänmerkki-aterioista

Äänekosken aktiiviset kuntalaiset ovat jättäneet aloitteen kaupungin aterioiden kehittämisesta Sydänmerkki-kriteerit täyttäviksi. Kansansairauksien ehkäisy on huomattavasti edullisempaa kuin hoito.
Kuva