Äänestä Yksi elämä kantamaan soihtua!

Äänestä Yksi elämä kantamaan soihtua!

KIRJOITETTU 22.5.2017
Helmikuussa 2018 koko maailma kääntää katseensa Pyeongchangiin Etelä-Koreaan, jossa syttyy olympiatuli XXIII talviolympialaisten kunniaksi. Yksi elämä on valittu Suomessa kahdeksan finalistin joukkoon, joista neljä saa kuljettaa soihtua. Olympiasoihdun kantajat valitaan nettiäänestyksellä, joka avautuu tänään ja on avoinna 31. toukokuuta asti.

Yksi elämä on kahdeksan hienon finalistin joukossa, joista neljä valitaan kuljettamaan olympiasoihtua ensi vuoden talviolympialaisissa Etelä-Koreassa. Samsung etsi pohjoismaisia soihdunkantajia järjestöistä, jotka toimivat yhteiskunnan kehityksen hyväksi ja myönteisten muutosten aikaansaamiseksi.

Mikäli tulemme valituksi, voimme julkistaa valintamme matkalle Etelä-Koreaan. 

Anna ääni terveemmälle Suomelle!

Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton ainutlaatuisen yhteistyöprojektin päämääränä on

  • tukea terveyttä läpi elämän,
  • ehkäistä valtimosairauksia ja edistää niiden varhaista diagnosointia sekä
  • sisällyttää kuntoutus ja vertaistuki osaksi hyvää hoitoa.

Yksi elämä -terveystalkoot kannustaa ihmisiä huolehtimaan itsestään ja muista tasa-arvoisesti riippumatta iästä, sukupuolesta, terveydentilasta, asuinpaikasta, sosiaalisesta asemasta tai etnisestä taustasta.

Tervetulleita ovat niin yksittäiset ihmiset, työyhteisöt, terveysalan ammattilaiset kuin päättäjätkin.

Pienten arkisten valintojen voima

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä Yksi elämä uskoo pienten arkisten valintojen voimaan. Terveempiä elämäntapoja tavoittelevien tueksi olemme koonneet helposti käyttöön otettavia työkaluja, ideoita ja suomalaisten terveysjärjestöjen tuottamia Yksi elämä -materiaaleja.

Vuonna 2016 Yksi elämä nosti Unelmien liikuntapäivä -tapahtuman koko kansan tietoisuuteen. Kahden vuoden aikana Unelmien liikuntapäivän innostavia ja hyväntuulisia pop up -tapahtumia on järjestetty jo yli 3 000.

Työelämässä olevat suomalaiset viettävät ison osan arjestaan työpaikoilla. Olemme kutsuneet myös kaikki työyhteisöt mukaan terveystalkoisiin. Mitä useampi innostuu oman yhteisönsä aktiivisesta kehittämisestä, sitä paremmaksi koko työelämä muuttuu.  Yksi elämän työelämän terveystalkoissa on mukana jo yli 800 yritystä ja organisaatiota.

Syksyllä 2017 Yksi elämä järjestää Unelmien työpäivän, jolloin erilaiset yhteisöt voivat järjestää työntekijöilleen heidän työhyvinvointiaan lisäävän ja kehittävän tempauksen tai tapahtuman. Tavoitteena on haastaa 200 000 suomalaista ideoimaan parempaa arkea työhön.

Samsung mahdollistajana

Samsung on ollut lähes 20 vuoden ajan olympialaisten maailmanlaajuinen yhteistyökumppani. PyeongChang 2018 Olympic Torch Relay -soihtuviestin yhteistyökumppanina Samsung on saanut mahdollisuuden valita yhteensä 12 soihdunkantajaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Samsung etsi pohjoismaisia soihdunkantajia järjestöistä, jotka toimivat yhteiskunnan kehityksen hyväksi ja myönteisten muutosten aikaansaamiseksi.

Soihdunkantajana toimiminen on ainutlaatuinen mahdollisuus ja äänestyksen voittajia odottaa jännittävä matka. 22. toukokuuta esitellään ehdolla olevat suomalaiset järjestöt ja äänestys alkaa. Kuka pääsee edustamaan Suomea? Ole mukana äänestämässä!

Tervetuloa mukaan hyvän mielen terveystalkoisiin! Matka alkaa nyt!