Haluatko puhua sinulle tärkeistä asioista?

Haluatko puhua sinulle tärkeistä asioista?

KIRJOITETTU 26.4.2017
Tule mukaan keskustelemaan sinua koskettavista asioista. Tukinetissä on käynnistynyt kevään 2017 aikana Yksi elämä -järjestöjen chatteja ja keskusteluja.

Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton vapaaehtoiset koulutetut vertaistukihenkilöt ovat mukana keskusteluissa ohjaamassa ja virittelemässä keskustelua. Jokaisella järjestöllä on omia chatteja vaihtuvilla teemoilla.

Tukinetissä toimitaan anonyymisti nimimerkeillä, joten sinun ei tarvitse kuin tehdä tunnukset itsellesi - ja hypätä mukaan keskusteluun! Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Yksi elämä -terveystalkoissa kannustetaan ihmisiä pitämään parempaa huolta itsestä sekä porukalla tukemaan myös muita. Tarjoamme erityisesti vertaistukea aivoverenkiertohäiriöihin, diabetekseen ja sydänsairauksiin sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Hyvä tietää chateista:

  • Jokaiseen chattiin mahtuu kerrallaan 12 henkilöä.
  • Chateissa on aina mukana koulutetut vertaistukihenkilöt. Lisäksi chatissa voi olla paikalla myös Sydänliiton, Aivoliiton tai Diabetesliiton työntekijä sekä erikseen ilmoitettuina kertoina myös asiantuntijavierailijoita.

Tukinetin chatteihin pääset verkko-osoitteesta www.tukinet.net