Monta syytä juhlaan

Monta syytä juhlaan

KIRJOITTANUT Yksi elämä
- 2.12.2015 -
Sydänliitto on tänä vuonna juhlinut 60-vuotistaivaltaan kokoontumalla yhteisiin juhlahetkiin, mutta ennen kaikkea toimimalla vireästi sekä omissa yhdistyksissä että yhteistyössä muiden järjestöjen kanssa. Esimerkiksi vertaistoimintaa on nyt kehitetty ja koulutuksia järjestetty Yksi elämä -yhteistyönä.

"Sydänjärjestöjen perinteisen terveysmittaustoiminnan paketoiminen Terveyden 3-otteluksi oli onnistunut sekä mittaajien että mitattavien mielestä. Luotettava ja laadukas toiminta sai houkuttelevan ja motivoivan muodon. Vähän aikaa sitten Yksi elämä -terveystalkoiden tempauksella mitattiin verenpainetta mm. junamatkustajilta." 

"Verenpaineen tunnistaminen ja merkitys mm. aivoverenkiertohäiriöiden riskitekijänä on jäänyt viime vuosina taka-alalle. Siksi siihen kiinnitetäänkin ensi vuoden aikana erityistä huomiota myös Sydämessä."

"Juhlavuoden kunniaksi tehdyn Sydäntemme tarina -dokumenttielokuvan on nähnyt elokuvateattereissa, televisiossa ja sydänyhteisön omissa tilaisuuksissa jo yli 60 000 ihmistä."
Lue päätoimittaja Marja Kytömäen blogi Monta syytä juhlaan Sydän.fi -verkkosivustolta.