Osallistu talvileikki-ideakisaan!

KIRJOITETTU 20.1.2016

Osallistu talvileikki-ideakisaan!

Mikä on sinun lempitalvileikkisi? Kerro se meille, me jaamme parhaat leikit muiden iloksi. Samalla osallistut palkintojen arvontaan.

Lumiukot- ja linnat, pulkkamäki, hiihto, luistelu - talvella on lukuisia tapoja ulkoilla ja liikkua, leikkiä ja temmeltää. Yksi elämä -terveystalkoot  tarjoilee hyvinvointia edistäviä aineistoja kaikenikäisille. Leikkiminen  on lapsille luontaista ja kivoja pihaleikkejä voi koko perhe. Siksi kokoamme ulkoleikkejä perheiden iloksi. Tähän tarvitsemme Sinun apuasi.

Mikä talviulkoleikki oli lapsena sinun suosikkisi?  Lähetä lempitalvileikkisi meille viimeistään 24.1.2016 mennessä joko Yksi elämä -facebookissa tai Instagramissa, #talvileikki.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken tuotepalkinnot
Facebook-kilpailu:

1. Sydänmerkin Sydänruokaa-keittokirja
2. Neuvokas perhe palapeli

Instagram-kilpailu:
1. Leffalippupaketti, 2 kpl

Arvonta suoritetaan 26.1.2016.Voittajille ilmoitetaan Facebookin yksityisviestillä ja Instagramissa voittajalle osoitetulla viestillä.

Kesäisempiä ulkoleikkejä on koottu Pieni ulkoleikkikirjanen -vihkoseen. Opas on vapaasti tulostettavissa, ole hyvä!
Lisää ideoita leikkeihin löytyy Neuvokas perhe -sivulta.  Yksi elämä -terveystalkoot ja ElixirLife -yhteistyössä esitellään ulkoleikkejä MTV3-kanavalla sunnuntaisin. Pumppuhippaan voit tutustua tästä.