Testaa, mikä eläin olet

Testaa, mikä eläin olet

KIRJOITETTU 23.12.2015
Haluaisitko ensi vuonna liikkua enemmän tai syödä terveellisemmin? Ehkä haluaisit nähdä ystäviäsi useammin? Tee eläintesti ja saat tietää, mikä lupaus tukee parhaiten sinua.

Haluaisitko ensi vuonna liikkua enemmän tai syödä terveellisemmin? Ehkä haluaisit nähdä ystäviäsi useammin? Tee uudenvuodenlupaustesti: Mikä eläin olet? ja saat tietää, mikä lupauseläin kuvaa sinua parhaiten.

Yksi elämä – terveystalkoot tukevat suomalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Kaikkia suuria kansantauteja, kuten diabetes, AVH- eli aivoverenkiertohäiriöt ja sydän- ja verisuonitaudit, voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa samoin keinoin. Pienin elintapamuutoksilla voit edistää omaa hyvinvointiasi parhaiten. Valtimot iloitsevat monipuolisesta, kasvispainotteisesta ruoasta, reippaasta liikunnasta ja hyvästä unesta.

Rentoutuminen on tärkeää, ja alkoholiakin voi nauttia kohtuullisesti, mieluiten hyvässä seurassa. Hyvät ihmissuhteet ovat terveyden ehdoton tukipilari. Stressi on pienessä määrin ihan ok, mutta muistetaan välillä ottaa rennosti, nauraa itsellemme, hassutella ja hupsutella sekä irrottautua arjesta.

Yksi elämä – terveystalkoot kannustaa pieniin päätöksiin. Terveyslupauksen voi tehdä milloin vain, mutta erityisen hyvin  uuden vuoden aikaan. Testaa eläintestillä, mikä lupauseläin olet, ja tee oma terveyslupauksesi.

Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija, mutta Yksi elämä - terveystalkoot tarjoaa monipuolisesti apuvälineitä niin kansalaisille, ammattilaisille kuin päättäjille. Tehdään yhdessä Suomesta terveempi!