THL mukaan Yksi elämä -terveystalkoisiin

THL mukaan Yksi elämä -terveystalkoisiin

KIRJOITETTU 24.3.2016
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen terveystalkoissa huomioidaan henkilöstön hyvinvointi monipuolisesti. Työntekijät voivat halutessaan noudattaa joustavaa työaikaa, työergonomia on kartoitettu ja perheen ja työn yhteensovittamista tuetaan.

Koko henkilökunnalle suunnatussa luentosarjassa käsitellään terveyttä useasta näkökulmasta. Ensimmäisenä teemana on uni, nukkuminen ja unihäiriöt. THL:n henkilöstöravintolassa on tarjolla Sydänmerkki-ateria, jossa on huomioitu mm.  rasvan laatu ja määrä sekä suolan määrä.  Liikunnan ja kulttuurin harrastamista tuetaan sekä kannustamalla omaehtoiseen liikkumiseen että vuosittaisilla henkilöstön virkistyspäivillä.  

Osana Yksi elämä -terveyshaastetta THL osallistuu kansallisiin liikunta- ja teemapäiviin, kuten 10.5.2016 järjestettävään Unelmien liikuntapäivään.

Lue lisää THL:n terveystalkoist

 

Yksi elämä –terveystalkoot on Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton valtimoterveyttä edistävä kokonaisuus,  jonka tavoitteena on valtimosairauksien ehkäisy ja riskien tunnistaminen sekä vertaistuki jo sairastuneille.

Työelämän terveystalkoot ja Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016 ovat osa Yksi elämä –terveystalkoita, joihin työyhteisöt haastetaan mukaan edistämään  terveellisempiä elämäntapoja. Hyvinvoiva työntekijä tuottaa tulosta ja on yrityksen tärkein voimavara.