Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee taas, haastamme kaikki mukaan!

Unelmien liikuntapäivä 10.5. tulee taas, haastamme kaikki mukaan!

KIRJOITETTU 19.4.2018
Yksi elämä -terveystalkoot on mukana koko Suomen yhteisessä liikuntapäivässä.
Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä, jota vietetään jälleen 10. toukokuuta. Yksi elämä -terveystalkoot on mukana Unelmien liikuntapäivässä, joka rakentuu iloisista liikkumisen tapahtumista eri puolilla Suomea. Tämän vuoden teemana on luonto.
 

Lähde luontoon!

 
Tänä vuonna 10.toukokuuta on helatorstai. Toteuta Unelmien liikuntapäivä muiden kanssa vaikka lähtemällä yhdessä ulos luontoon! Päiväkodit, koulut ja pyhäpäivää viettävät työpaikat voivat toteuttaa Unelmien liikuntapäivän ETKOT 9.5.
 
Haastamme kaikki mukaan järjestämään liikkumisen tapahtumia osana omaa toimintaa. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Unelmien liikuntapäivän voi toteuttaa yhdessä paitsi työ- tai ystäväporukan tai perheen kesken myös vaikkapa yrityksen, kunnan, seuran tai paikallisyhdistyksen kanssa.
 

Ilmoita tapahtumasi mukaan ja voita liikunnallinen palkinto

 
Toimi näin:
  1. Ideoi oma tapahtuma: luontoretki, ulkoliikuntatuokio, virkistysretki, keppijumppaa lähikentällä – vain taivas on rajana ideoille!
  2. Ilmoita tapahtumasi tapahtumakarttaan: www.unelmienliikuntapäivä.fi
  • Tapahtuma voi olla kaikille avoin tai vain omalle porukalle tarkoitettu. Lisää mukaan tunniste Yksi elämä (lomakkeen kohtaan "Tarkenna lisätietoja tarvittaessa")
  • Tapahtuman voi ilmoittaa jo luonnosvaiheessa "tarkemmat tapahtumatiedot myöhemmin" -viesteillä – näin viesti lähtee liikkeelle jo nyt
  1. Levitä tietoa, kerro tapahtumastanne tutuille ja innosta ihmisiä mukaan!
 
10.5. mennessä tapahtumansa ilmoittaneiden kesken arvotaan upeita liikunnallisia palkintoja!
 
 
 

Selaa tapahtumia ja lähde mukaan

 
Kuka tahansa voi järjestää pienen tai ison liikkumisen tapahtuman. Valtakunnalliseen päivään on tulossa mukaan yhdistyksiä, organisaatioita, seuroja ja yrityksiä - ilmoittautukaa tekin mukaan ja olette mukana viemässä iloista hyvää tekevää viestiä eteenpäin! Valtakunnallisten organisaatioiden lisäksi mukana on lukemattomia paikallisia toimijoita, kuten kouluja, päiväkoteja, liikuntaseuroja ja muita toimijoita yksittäisten ihmisten lisäksi.
 
 
 
Lisätiedot:
 
#unelmienliikuntapäivä