Unelmien työpäivä puistossa, etäpalaverissa ja aspassa

KIRJOITETTU 2.9.2020

Unelmien työpäivä puistossa, etäpalaverissa ja aspassa

Millainen on unelmien työpäivä yksin työtään tekevällä asiakaspalvelijalla, etäpalaveria pitävällä työyhteisön tiimillä tai toisensa kohtaavilla puistotyöntekijöillä?

(Kuva videosta Aspan unelmien työpäivä)

Vuoden 2020 Unelmien työpäivän kampanjaan on tuotettu kolme leikkimielistä videota, joissa eri työympäristöissä on sama tavoite: tuoda iloa normaaliin työarkeen.

Mykkäelokuvan tapaan toteutettujen videoiden käsikirjoittajana ja keskeisenä näyttelijänä toimii vuorovaikutusmuotoilija Simo Routarinne. Videot on tuottanut ja ohjannut Learning Media Finlandin Marie-Louice Eklund.

Routarinne spiikkaa myös radiospotin, joka alkaa hersyvällä naurulla. "Pohdimme yhdessä, mikä pysäyttäisi kuuntelemaan radiomainoksen ja vastaus oli nauru!", Eklund kertoo.

Videoita ja radiomainosta yhdistää dixieland-tyyppinen elektroninen musiikki, Pixxelland.

Routarinne kannustaa työyhteisöjä mukaan Unelmien työpäivään sosiaalisessa mediassa jaettavilla haastevideoilla. Hän myös juontaa päivän päätapahtuman WGH Turku -webinaarin 2.10. ja esiintyy muussakin kampanjamateriaalissa.

Learning Median tuotantotiimi ilmoittautuu Eklundin mukaan Unelmien työpäivään omalla pop up -tapahtumallaan. "Haastetaan samalla muutama muukin organisaatio mukaan!"

___

Muu video- ja radiotuotantotiimi: Samuli Koskinen (videoiden kuvaus, radiomainosten äänitys ja editointi) sekä videoiden avustavissa rooleissa Emmi Rantala (aulatyttö, jonka työkavereita aulan läpi kulkevat ihmiset ovat myös oikeassa elämässä), Juha Huhtanen, Katja Hämäläinen, Aino Koivukangas ja Jussi Patjas.

Unelmien työpäivään 2.10. saakka jatkuvassa digitaalisessa kampanjassa hyödynnetään monipuolisesti eri videoalustoja, tärkeimpiä somekanavia ja display-mainontaa. Kaksiviikkoinen valtakunnallinen radiokampanja käynnistyy syyskuun puolivälissä.

Unelmien työpäivä on osa Yksi elämä -terveystalkoita.

Kaikki videot YouTubessa Yksi elämä -kanavan Unelmien työpäivä 2020 -soittolistalla.