Unelmien työpäivänä 4.10. edistetään jälleen työhyvinvointia

Unelmien työpäivänä 4.10. edistetään jälleen työhyvinvointia

KIRJOITETTU 26.9.2019
Kolmatta kertaa järjestettävä Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin pop up -päivä, jolloin kuka tahansa voi järjestää työhyvinvointia edistävän pienen tai suuren teon omalla työpaikallaan.
Miten olisi lettukestit neuvotteluhuoneessa? Tai ideointipalaveri metsälenkillä? Entä kahvipaussi puistossa työkavereiden kanssa? Valtakunnallinen Unelmien työpäivä 4. lokakuuta kannustaa rikkomaan arjen rutiinit työpaikoilla. 
 
Osoitteessa www.unelmientyopaiva.fi työyhteisöt voivat ilmoittautua mukaan ja osallistua samalla työhyvinvointiaiheisten palkintojen arvontaan. Tunnelmia tapahtumista toivotaan jaettavan Instagramissa tunnisteella #unelmientyöpäivä.
 
Unelmien työpäivän järjestävät terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä työhyvinvointiverkosto Work goes happy. Tavoitteena on, että Suomi täyttyy Unelmien työpäivänä hyvinvoinnistaan huolehtivista työyhteisöistä, jotka päivän aikana hyvässä hengessä kehittävät omaa arkeaan niin, että yhä useampi meistä voisi paremmin.
 
–Mitä useampi työyhteisö innostuu ja aktivoituu kehittämään omaa toimintaansa, sitä paremmaksi koko suomalainen työelämä muuttuu. Mikään työhyvinvointia edistävä teko tai idea ei ole liian pieni, toteaa Yksi elämä -terveystalkoiden projektipäällikkö Marjut Niemistö.
 
–Unelmien työpäivän ajatuksena on osallistaa ja motivoida ihmiset itse ideoimaan ja ratkomaan työhyvinvoinnin ongelmia, jolloin laajasti toteutetuilla pienillä teoilla voitaisiin saada aikaan merkittäviä vaikutuksia. Työhyvinvoinnin lisääntymisestä hyötyy koko Suomi, Niemistö jatkaa.
 
Asiantuntijapuheenvuorot webinaarina
 
Työyhteisöjen omien pop up -henkisten tapahtumien lisäksi päivää tukevat myös Work goes happy -verkoston asiantuntijat. Varalan urheiluopistolta Tampereelta lähetetään koko päivä ohjelmaa, jossa puhumassa ovat työhyvinvoinnin asiantuntijat.
 
Työyhteisöt toivotaan tervetulleiksi paikan päälle tai ohjelmaa voi seurata verkosta webinaarina. Päivän ohjelma löytyy Unelmien työpäivä -verkkosivulta osoitteesta www.unelmientyopaiva.fi. Osallistuminen on maksutonta.
 
–Päivän ohjelmaa voi seurata yhdessä oman työyhteisön kanssa joko reaaliaikaisena tai poimia jälkikäteen itselle ja omalle työyhteisölle sopivat aihealueet, Niemistö ehdottaa lopuksi.
 
Lue lisää:
 
Unelmien työpäivä: www.unelmientyopaiva.fi
 
Lisätietoja:
 
Marjut Niemistö, projektipäällikkö, Yksi elämä -terveystalkoot
0400 448 291
marjut.niemisto (at) yksielama.fi