Yksi elämä on nyt enemmän!

Yksi elämä on nyt enemmän!

KIRJOITETTU 11.5.2018
Neljä uutta järjestöä mukaan terveystalkoisiin

Yksi elämä -terveystalkoot on kuluvana vuonna siirtynyt toiminnassaan uuteen vaiheeseen. Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton yhdessä vuonna 2012 käynnistämien talkoiden toisen vaiheen startattua mukaan ovat tulleet uusina järjestöinä Filha, Hengitysliitto, Suomen Mielenterveysseura sekä Syöpäjärjestöt. Lisäksi lääkäriseura Duodecim on mukana asiantuntijatahona. Uudet järjestöt tuovat mukanaan asiantuntevaa tietoa ja osaamista erityisesti hengitysterveyteen, mielenterveyteen ja syövän ehkäisyyn liittyviin asioihin.

Kaikki Yksi elämä -verkoston jäsenet tekevät omilla sektoreillaan ja asiantuntemuksellaan työtä terveyden edistämisen, kansansairauksien ehkäisyn ja oikea-aikaisen hoidon saatavuuden eteen. Yksi elämä -terveystalkoissa hyödynnetään hyväksi havaittuja työkaluja ja malleja tehden yhteistyössä monipuolista viestintä- ja vaikuttamistyötä terveyden edistämiseksi.

Tutustu Yksi elämä -terveystalkoiden järjestöihin

Aivoliitto

Diabetesliitto

Filha

Hengitysliitto

Suomen Mielenterveysseura

Sydänliitto

Syöpäjärjestöt

Duodecim

 

Tavoitteena terveempi Suomi

Yksi elämä -terveystalkoot on kohdennettu kansalaisille, vertaistoimijoille, työyhteisöille, päättäjille ja ammattilaisille elämänmuutoksen tueksi. Vuosina 2012–2017 Yksi elämä -terveystalkoot ovat tähdänneet valtimosairauksien ehkäisyyn ja kaikkien suomalaisten terveempään elämään.

Kuuden vuoden aikana Yksi elämä -terveystalkoot on innostanut ja kannustanut ihmisiä edistämään terveyttä ja hyvinvointia niin yksilö-, yhteisö- kuin päättäjätasolla. Yhteensä terveystalkoot on tähän mennessä tavoittanut jo puoli miljoonaa suomalaista, joista jopa 300 000 ihmistä on saatu pohtimaan elintapojaan.

Katso koostevideo Yksi elämä -vuosista 2012–2017