Yksi elämä viestintäalan kilpailun finaaliin

Yksi elämä viestintäalan kilpailun finaaliin

KIRJOITETTU 18.5.2018

Yksi elämä -terveystalkoiden ja viestintätoimisto Ellun Kanojen yhteistyö on poikinut kaksi finaaliehdokkuutta viestintäalan Finnish Comms Awards -kilpailuun. Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liiton MTL:n järjestämässä kilpailussa painottuu asiakkaan ja viestintätoimiston yhteistyö, asiakaskokemus ja -tyytyväisyys sekä pitkäjänteinen toiminta kumppaneina.

–Nostamme näillä palkinnoilla esiin viestintätoimistojen kanssa tehtävän työn erityisyyttä: onnistunut viestintätyö tehdään yhdessä ja se on kokonaisvaltaista. Ratkaisevaa ei ole keneltä idea tuli ja kuka juoksi viimeisen metrin. Viestintä on joukkuelaji, jossa on erilaisia tehtäviä ja rooleja – myös eleettömiä ja hiljaisia. Haluamme kiinnittää huomiota asiakaskokemukseen, tuoda nyanssit esiin ja antaa tunnustusta koko joukkueelle, luonnehtii päätuomari Christina Forsgård kilpailua tiedotteessa.

Yksi elämä -terveystalkoot on ehdolla Lifestyle, terveys ja hyvinvointi- sekä Julkishallinto ja järjestöt -kilpailusarjoissa. Kilpailun voittajat julkistetaan Helsingissä 14. kesäkuuta.