Yksi elämälle kunniaa rohkeudesta

Yksi elämälle kunniaa rohkeudesta

KIRJOITETTU 16.5.2018
Yksi elämä -terveystalkoot palkittiin ennakkoluulottomalla asenteella tehdystä terveysviestinnästä.

Yksi elämä -terveystalkoille on myönnetty Munaa muuttua 2018 -kunniakirja rohkeudesta muuttua ja muuttaa asioita paremmiksi. Kunniakirjan myönsi viestintätoimisto Ellun Kanat.

Kunniakirjan perusteluissa todetaan seuraavaa:

"Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton Yksi elämä -terveystalkoissa tavoitteena oli viestiä terveydestä ennakkoluulottomalla ja kokeilevalla asenteella. Vuorovaikutteisen ja osallistavan toimintatavan kautta syntyivät mm. Työelämän terveystalkoot sekä valtakunnalliset pop up -tapahtumat. Näistä kevään 2016 Unelmien liikuntapäivä liikutti 200 000 suomalaista yli 2000 tapahtuman voimin ja 2017 startannut Unelmien työpäivä innosti 50 000 työikäistä järjestämään 800 tapahtumaa.

Terveyttä edistettiin pienin, itseohjautuvin teoin ja liikunnan ilo ja työhyvinvointi nousivat valtakunnan puhutuimmiksi aiheiksi. Vaikuttajia puhuteltiin Puhutaan rahasta -kampanjalla, joka tuotti 900 terveyspäättäjän verkoston. Terveyspäätöksentekoon vaikutettiin tuomalla teemaa esiin rohkeasti erilaisissa tapahtumissa SuomiAreenasta Helsinki Design Weekiin."