Ajankohtaista

Yksi elämän tavoitteena on terveempi Suomi. Aivoliitto, Diabetesliitto ja Sydänliitto ovat käynnistäneet yhteiset terveystalkoot, joissa kannustamme ihmisiä pitämään parempaa huolta itsestään sekä porukalla tukemaan myös muita!

Suomen suurin lupauspankki avattu

Tänään avattu Uudenvuodenlupaus.fi -sivusto kerää yhteen suomalaisten uudenvuodenlupauksia. Siitä muodostuu Suomen suurin lupauspankki.

TIEDOTE: Yksi elämä, Ellun Kanat ja TBWA\Helsinki yhdessä haastavat suomalaiset terveystalkoisiin

Viestintätoimiso Ellun Kanat ja TBWA|Helsinki on valittu toteuttamaan Yksi elämä -hankekokonaisuuden viestintää ja markkinointia

TIEDOTE: Terveystieto antaa nuoren elämään rakennuspuita

Yksi elämä ja LIITO muistavat terveystiedon kirjoittaneita kevään ylioppilaita pienellä suomalaisella designlahjalla. Terveystieto on eniten kirjoitettu reaaliaine ylioppilaskirjoituksissa.

KANNANOTTO: Pitkäjänteinen terveydenedistäminen keskiöön

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer, Suomen Lääkäriliitto, Tehy ja Yksi elämä -järjestöt luovuttivat eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnalle yhteisen kannanoton, joka kehottaa ottamaan...

TIEDOTE: Sydänmerkki on kaupasta tuttu, mutta ei näy kuntien järjestämissä aterioissa

"Panostetaanko kunnassasi terveellisiin aterioihin?" -kysely lähetettiin kuntapoliitikoille, virkamiehille, ruokahuollon ammattilaisille ja tavallisille kuntalaisille.
Näytetään tulokset 111 - 115 / 115
Merkintöjä per sivu 10
/ 12