Yksi elämä mukana uudessa Mestarien maa -tv-sarjassa

Yksi elämä mukana uudessa Mestarien maa -tv-sarjassa

KIRJOITETTU 18.4.2019
Torstaina 18.4. klo 21 AlfaTV-kanavalla alkaa uusi, kotimainen koko perheen ohjelmasarja Mestarien maa. Urheilua ja kotiseuturakkautta yhdistelevän 10-osaisessa sarjan keskeinen teema on hyvä, terve elämä ja harrastamisen mahdollisuudet kaikkialla Suomessa.
Suomea ja sen mahdollisuuksia tutkitaan ohjelmassa eri puolilta maata kotoisin olevien urheilun mestarien kanssa. Toinen ohjelman pääteema on "vaikeuksista voittoon", mikä myös on urheilijoille tuttu, ja koskettaa jokaista ihmistä jossakin vaiheessa elämää.
 
Omien jaksojensa isäntinä ohjelmassa ovat Suomen tunnetuimmat urheiljat, kuten NHL-tähdet Pekka Rinne ja Mikko Rantanen, mestarihiihtäjät Krista Pärmäkoski ja Aino-Kaisa Saarinen, sekä keihäänheittäjä Antti Ruuskanen. Avausjakson isäntäpari on MM-rallikuljettaja Jari-Matti Latvala ja Maisa Torppa.
Ohjelman juontavat Janni Hussi ja Lassi Hurskainen.
 
Yksi elämä- terveystalkoot on mukana ohjelman yhtenä yhteistyökumppanina. Kevään kuluessa Mestarien maa -sarjan jaksoissa nähdään Yksi elämä -järjestöjen asiantuntijoita ja kuullaan vinkkejä muun muassa lasten terveydestä, stressin vähentämisestä sekä verenpaineen alentamisesta.
 
Mestarien maan uudet jaksot AlfaTV:llä torstaisin klo 21.00 sekä uusintana maanantaisin klo 18.30.
 
Lisätietoa: AlfaTV