Liikkumisen parhaat paikat kartalle

Liikkumisen parhaat paikat kartalle

KIRJOITETTU 26.5.2016
Seudun monipuolisin leikkipuisto, innostavimmat lenkkimaastot, yllättävä uimapaikka tai paras pyllymäki löytyvät pian kartalta kautta koko Suomen, kunhan käymme kaikki merkkaamassa omia suosikkejamme Liikkumaan.fi-karttaan.
Toukokuisen Unelmien liikuntapäivän kunniaksi WAU ry julkaisi Tripadvisor-tyyppisen karttapalvelun Liikkumaan.fi. Koko Suomen kattavan kartan tarkoitus on jakaa ja tuoda tarjolle hyviä vinkkejä monenlaisista liikunta- ja harrastuspaikoista kaikkialla Suomessa. 
 
– Palvelu on tarkoitettu kaikenikäisille. Kaikki pääsevät mukaan. Haluamme lisätä ihmisten omaehtoista liikuntaa ja kertoa, missä siihen löytyy hyviä paikkoja, kertoo WAU ry:n markkinointipäällikkö Katri Einamo.
 
Tekijät haluavat, että tästä ainutlaatuisesta karttapalvelusta kehkeytyy Suomen kattavin wiki-henkinen liikkumismahdollisuuksien tiedonlevittäjä. Palvelussa kuka tahansa voi merkitä kartalle pieniä ja isoja suosikkipaikkojaan, jakaa tietoja tai vinkata sopivista maastoista niin leikkimiseen, pyöräilyyn, uintiin kuin retkeilyynkin.
 
Tavoitteena on, että kartan täydentyessä olisi helppo löytää paikkoja ja mahdollisuuksia monenlaisiin liikkuvaan harrastuksiin joka puolella Suomea niin vanhoille kuin nuorillekin, perheille ja lemmikeille, vauhdikkaille ja nautiskelijoille. 
 

WAU ry 

  • vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kotimainen hyvinvointijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia.
  • järjestää matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden.
  • liikuttaa vuosittain noin 10 000 lasta.
 
Lisätietoja: www.wau-ry.fi
 
Teksti: Virve Airola