TOTA - Terveyden Oma Tilannearvio

TOTA-aineistopaketti tarjoaa opiskelijaterveydenhuollon ammattilaisille tukea motivoivaan elintapaohjaukseen. Paketissa on havainnollisia materiaaleja ja testejä. Tarjolla on myös koulutusta.

Pumppuhippasille koko poppoo! Pihaleikit liikuttavat

Perheen yhteistä ulkoilua varten on keksitty mainiot ja monipuoliset suomalaiset ulkoleikit. Pumppuhippa on perinteisen hipan monipuolisempi versio.

Testaa, mikä eläin olet

Eläintestillä selvität, mikä lupaus tukee parhaiten Sinun terveyttäsi. Oman terveyslupauksen voit tehdä uudenvuodenlupaus.fi-sivuilla.

Tiedote: Tehdään yhdessä #UnelmienLiikuntapäivä 10.5.2016

10.5.2016 järjestetään Unelmien liikuntapäivä - pop up -päivä, jolloin Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia. Tavoitteena on innostaa miljoona suomalaista uusiin liikuntaelämyksiin.

Asiantuntija vastaa: Miten paljon liikkuvan lapsen pitäisi syödä?

9-vuotias poikani harrastaa valtavasti liikuntaa ja on jatkuvasti tosi hoikka. Pitäisikö tästä huolestua, ja mitä liikkuvan lapsen tulisi syödä? Liikkuva lapsi on ilon aihe, liikunta toivottavasti...

Kokonaisuus ratkaisee ravitsemussuosituksissa

Koko väestölle tarkoitetut ravitsemussuositukset uusittiin vuoden 2014 alusta. Uudistetuissa suosituksissa korostetaan terveellisen ruokavalion kokonaisuutta yksittäisten ravintoaineiden sijaan.

Puhutaan rahasta - faktaa terveyden edistämisen vaikutuksista

Puhutaan rahasta - faktaa terveyden edistämisestä -seminaarissa lyötiin faktat pöytään ja puhuttiin rahasta. Keskustelua käytiin vilkkaasti mm. liikunnan merkityksestä.

Uniteksti rentouttaa ja tuo unen lapselle

Lapselle riittävä uni ja unirytmin säännöllisyys ovat tärkeitä kasvun, oppimisen ja päivän rasituksista palautumisen kannalta.
Näytetään tulokset 101 - 109 / 109
Merkintöjä per sivu 20
/ 6