Hiihtolomalla leikitään - ja toki muulloinkin!

Vuodenaikojen vaihtelu antaa mahdollistaa erilaiset ulkoleikit. Mikäli lumitilanne sallii, ovat perinteiset lumilinnan rakennus ja lumisota vuodesta toiseen suosittua puuhaa. Katso lisää vinkkejä!

Työhyvinvointi tuo yritykselle säästöjä

Kutsumme kaikki työyhteisöt mukaan terveystalkoisiin! Osallistua voi monella tavalla. "Mukana Yksi elämä -terveystalkoissa" -merkki viestii myös työnantajan vastuullisuudesta.

Lumikolalla sairaalaan

Lumenluonti on periaatteessa erinomaista hyötyliikuntaa. Se voi kuitenkin pahimmoillaan laukaista sairauskohtauksen. Silloin pitää toimia heti - miksi?

Asiantuntija vastaa: Mitkä asiat vaikuttavat eniten mieskuntoon?

Jopa 40 prosentilla yli 40-vuotiaista miehistä on ajoittain erektiöhäiriöitä. Mistä tämä johtuu ja miten mieskuntoa voi vahvistaa? Lue yleis- ja työterveyslääkäri Leif Lindbergin vastaus.

Uusi Polttopeffis innostaa kaikki liikkeelle

Pihaleikeissä yhdistyy hauska yhdessä tekeminen, liikunta, ulkoilu ja ajanviete. Polttopallon ja uusi Polttopeffis innostavat kaikki mukaan.

Osallistu talvileikki-ideakisaan!

Yksi elämä -terveystalkoot kokoaa hauskimmat talvileikit. Keräämme ideoita viikolla 3/2016 Facebookin ja instagramin ideakisalla #TALVILEIKKI Kuva: Suomen Sydänliitto, Jarno Hämäläinen.

Tupakka vaarantaa terveyden yli sukupolvien

Tupakan haitallisuus terveydelle on fakta, josta yksimielisyys on kiistaton. Tupakointi tappaa vuosittain yli 5 miljoonaa ihmistä maailmassa, joista Suomessa noin 0,1 % eli 5 000 ihmistä.

Teitkö uudenvuodenlupauksen?

Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä positiivista elämänmuutosta. Yksi elämä –terveystalkoiden eläintestillä selvität hauskalla tavalla, mikä lupaus tukee parhaiten sinun terveyttäsi. Oletko...

TOTA - Terveyden Oma Tilannearvio

TOTA-aineistopaketti tarjoaa opiskelijaterveydenhuollon ammattilaisille tukea motivoivaan elintapaohjaukseen. Paketissa on havainnollisia materiaaleja ja testejä. Tarjolla on myös koulutusta.

Pumppuhippasille koko poppoo! Pihaleikit liikuttavat

Perheen yhteistä ulkoilua varten on keksitty mainiot ja monipuoliset suomalaiset ulkoleikit. Pumppuhippa on perinteisen hipan monipuolisempi versio.

Testaa, mikä eläin olet

Eläintestillä selvität, mikä lupaus tukee parhaiten Sinun terveyttäsi. Oman terveyslupauksen voit tehdä uudenvuodenlupaus.fi-sivuilla.

Tiedote: Tehdään yhdessä #UnelmienLiikuntapäivä 10.5.2016

10.5.2016 järjestetään Unelmien liikuntapäivä - pop up -päivä, jolloin Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia. Tavoitteena on innostaa miljoona suomalaista uusiin liikuntaelämyksiin.

Asiantuntija vastaa: Miten paljon liikkuvan lapsen pitäisi syödä?

9-vuotias poikani harrastaa valtavasti liikuntaa ja on jatkuvasti tosi hoikka. Pitäisikö tästä huolestua, ja mitä liikkuvan lapsen tulisi syödä? Liikkuva lapsi on ilon aihe, liikunta toivottavasti...

Kokonaisuus ratkaisee ravitsemussuosituksissa

Koko väestölle tarkoitetut ravitsemussuositukset uusittiin vuoden 2014 alusta. Uudistetuissa suosituksissa korostetaan terveellisen ruokavalion kokonaisuutta yksittäisten ravintoaineiden sijaan.

Puhutaan rahasta - faktaa terveyden edistämisen vaikutuksista

Puhutaan rahasta - faktaa terveyden edistämisestä -seminaarissa lyötiin faktat pöytään ja puhuttiin rahasta. Keskustelua käytiin vilkkaasti mm. liikunnan merkityksestä.

Uniteksti rentouttaa ja tuo unen lapselle

Lapselle riittävä uni ja unirytmin säännöllisyys ovat tärkeitä kasvun, oppimisen ja päivän rasituksista palautumisen kannalta.
Näytetään tulokset 101 - 118 / 118
Merkintöjä per sivu 20
/ 6