Terveellinen syöminen sopii kaikille

Ruoalla on suuri vaikutus terveyteemme. Terveellinen syöminen suojaa monilta sairauksilta ja auttaa jaksamaan paremmin arjessa. Syöminen ei ole vain ravintoaineiden tankkausta. Yhteinen ateria...

Kesäjuomana ihana mocktail

Katso reseptit kesän parhaiden alkoholittomien cocktailien valmistamiseen.

Asiantuntija vastaa: Voiko kalaa syödä liikaa?

Kala on erinomaisen terveellinen ruoka-aine, jota suositellaan syötäväksi vähintään kaksi kertaa viikossa. Voiko kalaa kuitenkin syödä liikaa?

Asiantuntija vastaa: Vatsani tulee kipeäksi kasviksista

Vatsani tulee kipeäksi useimmista kasviksista. Miten voin lisätä kasvisten määrää niin että pääsisin tästä yli?

Asiantuntija vastaa: Kumpi on terveellisempää, kahvi vai tee?

Kahvin ja teen juomisella on todettu terveysvaikutuksia, jotka ainakin osittain johtuvat niiden sisältämistä terveyttä edistävistä yhdisteistä, kuten flavonoideista ja fenolihapoista.

Asiantuntija vastaa: Mistä tiedän, juonko tarpeeksi vettä?

Karkea ohje on, että päivän aikana olisi hyvä juoda noin 1,5–2 litraa nesteitä – jollakin tarve voi olla tätä pienempi, jollakin suurempi.

Superruokaa suoraan luonnosta

Kesä on yhtäkkiä jo pitkällä, ja moni vihervihanneksista eli hortoilusta kiinnostunut ajattelee poiminta-ajan olevan ohi. Näin ei kuitenkaan ole.

Verkkopuntari valmentaa pysyvään elämäntapamuutokseen

Verkkopuntari on painonhallintaa verkossa mahdollistava alusta, jossa käsitellään terveellisten elämäntapojen omaksumista rennosti ja vertaistuen avulla. Ohjaajina toimivat koulutetut ammattilaiset.

Äänekoskella kuntalaisaloite Sydänmerkki-aterioista

Äänekosken aktiiviset kuntalaiset ovat jättäneet aloitteen kaupungin aterioiden kehittämisesta Sydänmerkki-kriteerit täyttäviksi. Kansansairauksien ehkäisy on huomattavasti edullisempaa kuin hoito.

Sydänmerkki-ateriat Siikajoelle- ruokapalveluille kunniamaininta

Siikajoen kunta on ottanut käyttöön Sydänmerkki-ateriat edistääksen lasten hyvinvointia ravitsemuksella. Pohjois-Pohjanmaan Sydänpiiri on myöntänyt kunniamaininnan kunnan ruokapalveluille.

Ilo ja rentous - ruokakolmion peruspilarit

Lapsiperheiden syömisessä tärkeää on ilo ja rentous. Sama pätee myös painonhallintaan. Myös liikunnassa innostus ja hyvä mieli ovat parhaat kannustajat.

Mämmin olemus

Pääsiäisenä mämmi jakaa kansaa. Mistä mämmi on tullut?

Asiantuntija vastaa: Mistä saa kaliumia?

Kaliumia sisältäviä juomia on markkinoidaan liikkujille ja urheilijoille. Mutta miten on? Mikä merkitys ravinnon kaliumpitoisuudella on elimistön kaliumtasapainoon? Asiantuntijamme vastaa.

Asiantuntija vastaa: hedelmät vai tuoremehu?

Tuoremehut ja smoothiet ovat monien terveystietoisten ihmisten päivittäistä juomaa, jopa lounaan korvike. Mutta miten on, kumpi on terveellisempää - hedelmät vai tuoremehu ? Asiantuntijamme vastaa.

Yksi elämä -järjestöt kannattavat sokeriveroa

Sokerin saanti on liian suurta aiheuttaen monia terveyshaittoja. Yksi elämä -järjestöt ja Hammaslääkäriliitto jakavat THL:n ja VRN:n huolen makeisia ja jäätelöä koskevan veron poistosta.

Työhyvinvointi tuo yritykselle säästöjä

Kutsumme kaikki työyhteisöt mukaan terveystalkoisiin! Osallistua voi monella tavalla. "Mukana Yksi elämä -terveystalkoissa" -merkki viestii myös työnantajan vastuullisuudesta.
Näytetään tulokset 1 - 20 / 24
Merkintöjä per sivu 20
/ 2