Unelmien työpäivänä #iloaluoviin

Unelmien työpäivä on tehty pienistä, arkisista asioista, sanoo henkilöstöjohtaja Riitta Anttila Ammattiopisto Luovista.

Hyvät ihmissuhteet kantavat läpi elämän

Hyvät ihmissuhteet vaikuttavat elämänlaatuun. Myönteiset ja turvalliset suhteet puolisoon, perheenjäseniin, ystäviin, työkavereihin tai naapureihin ovat tärkeitä hyvinvoinnin kannalta.

Unelmien työpäivä kannusti jälleen hyviin tekoihin töissä

Suomen parasta työpäivää eli Unelmien työpäivää vietettiin jo kolmatta kertaa perjantaina 4. lokakuuta. Pop up -päivänä työyhteisöt järjestivät työhyvinvointia edistäviä pieniä tai suuria tekoja...

Viisi vinkkiä hyvään arkeen työpaikalle

Työelämävalmentaja Riikka Pajunen antaa vinkkejä siihen, miten rakentaa työpaikalle hyvää arkea. Poimi tästä vinkit oman työpaikkasi arkeen. Onnellinen työelämä rakennetaan yhdessä!

Unelmien työpäivä - tule mukaan 4.10.!

Pe 4.10. on työhyvinvoinnin pop-up -päivä, jolloin kuka tahansa voi järjestää työhyvinvointia edistävän pienen tai suuren teon omalla työpaikallaan.

Unelmien työpäivää vietettiin ilolla ympäri Suomen!

Perjantaina 5.10 järjestettiin toista kertaa Unelmien työpäivä, jolloin kuka tahansa voi järjestää työhyvinvointia edistävän pienen tai suuren teon omalla työpaikallaan. Tänä vuonna työhyvinvoinnin...

Näe työkaverissa ihminen

Yksi elämä -terveystalkoot kutsui terveystalkoissa mukana olevat ideoimaan yhdessä pieniä tekoja, jotka edistävät hyvinvointia työssä. Kärkeen eivät nousseet hedelmät työpaikalla, toimistokoira tai...

Työ syö meitä

Mikä tuo voimia arkeesi? Tulokset selviävät Work goes happyn ja Yksi elämä -terveystalkoiden yhdessä toteuttamasta tutkimuksesta, johon osallistui yli 800 työikäistä.

Ole läsnä lapselle - Viettäkää #ruudutonpäivä

Suomalaiset lapset ja nuoret viettävät viihderuutujen ääressä noin 3-4 h. Liikunnalle ei jää riittävästi aikaa. Ruuduton päivä -kampanjassa etsitään keinoja vähentää digilaitteiden käyttöä.

Työhyvinvointi tuo yritykselle säästöjä

Kutsumme kaikki työyhteisöt mukaan terveystalkoisiin! Osallistua voi monella tavalla. "Mukana Yksi elämä -terveystalkoissa" -merkki viestii myös työnantajan vastuullisuudesta.

Asiantuntija vastaa: Mitkä asiat vaikuttavat eniten mieskuntoon?

Jopa 40 prosentilla yli 40-vuotiaista miehistä on ajoittain erektiöhäiriöitä. Mistä tämä johtuu ja miten mieskuntoa voi vahvistaa? Lue yleis- ja työterveyslääkäri Leif Lindbergin vastaus.