Terveellinen syöminen sopii kaikille

Ruoalla on suuri vaikutus terveyteemme. Terveellinen syöminen suojaa monilta sairauksilta ja auttaa jaksamaan paremmin arjessa. Syöminen ei ole vain ravintoaineiden tankkausta. Yhteinen ateria...

Kuntoutusryhmässä yksilöt ja tarinat kohtaavat

Kesän kynnyksellä julkaistu video, Tulppa – tarinoita kuntoutumisesta, kertoo kuntoutusryhmäläisten aidoista kokemuksista ja tuntemuksista, joita kuntoutumisprosessi on heissä herättänyt....

Terveysviestin vieminen on yhteinen asia

Sydänliitolla on tarjoamaa Yksi elämä -terveystalkoissa sananmukaisesti vauvasta vaariin.

Perjantai 29.9. on punainen!

Maailman sydänpäivää vietetään perjantaina 29.syyskuuta. Yksi elämä ottaa Sydänliiton #pukeudupunaiseen haasteen vastaan ja Maailman sydänpäivänä olemme myös somessa punaisia.

Tuhat sydäniskuria

Valtakunnallisessa defi.fi-rekisterissä on nyt yli 1 000 sydäniskuria. Tuhannes laite rekisteröitiin Tampereella.

Ensiapua fillarikyydillä

– Polkupyörällä liikkuvat ensihoitajat pystyvät tarjoamaan yhtä hyvää hoitoa kuin ambulanssilla paikalle saapuvat kollegat, ensihoitomestari Aapo Granberg vakuuttaa.

Asiakkaiden turvallisuus tärkeintä

– Sydäniskuri on meillä vakiovaruste, kertovat hotellinjohtaja Kirsi Stenius ja kuntokeskusketjun HR Manager Pia Lindroth.

Kun sydänsairaus pelottaa

Vakava sairastuminen voi herättää monenlaisia pelkoja ja huolia. Miten niiden kanssa pärjää?

Defibrillaattori on nyt sydäniskuri

Kotimaisten kielten keskus on valinnut marraskuun kuukauden sanaksi sydäniskurin.

Tunnetko sinä defin?

Hätätilanteessa ota defibrillaattori rohkeasti käyttöön, sillä voi pelastaa ihmishengen.

Älypuhelin paljastaa eteisvärinän

Turkulaistutkijat ovat kehittäneet sovelluksen, jonka avulla älypuhelin ilman mitään lisälaitteita tunnistaa eteisvärinän yli 95 prosentin varmuudella.

Pukeudu punaiseen - torstaina 29.9. vietetään Maailman sydänpäivää!

Maailman sydänpäivää vietetään kaikkialla maailmassa torstaina, syyskuun 29. päivänä. Suomen Sydänliitto rohkaisee kaikkia pukeutumaan punaiseen Maailman sydänpäivän kunniaksi.

Äänekoskella kuntalaisaloite Sydänmerkki-aterioista

Äänekosken aktiiviset kuntalaiset ovat jättäneet aloitteen kaupungin aterioiden kehittämisesta Sydänmerkki-kriteerit täyttäviksi. Kansansairauksien ehkäisy on huomattavasti edullisempaa kuin hoito.

Sydänmerkki-ateriat Siikajoelle- ruokapalveluille kunniamaininta

Siikajoen kunta on ottanut käyttöön Sydänmerkki-ateriat edistääksen lasten hyvinvointia ravitsemuksella. Pohjois-Pohjanmaan Sydänpiiri on myöntänyt kunniamaininnan kunnan ruokapalveluille.

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016

Venyttely ja jumppaaminen ovat hyviä ja tarpeellisia liikuntamuotoja. Unelmien liikuntapäivänä voit kokeilla sinulle sopivia keinoja liikkua iloisesti ja nauttien. Tule rohkeasti mukaan!

Pysyvä hoitosuhde on avain hyvään elämään

Miten pitkäaikaissairaat kokevat elämänlaatunsa? Entä mikä aiheuttaa tyytymättömyyttä? Asiaa kysyttiin yli 1000 henkilöltä, joista 816 sairastaa valtimosairautta.

Unelmien liikuntapäivä 10.5. liikuttaa - tule mukaan!

Unelmien Liikuntapäivänä 10.5.2016 vähintään miljoona suomalaista liikkuu. Silloin ihan jokainen voi järjestää liikunnallisen elämyksen. Kirjoita päivä ylös ja aloita suunnittelu jo tänään....

Lumikolalla sairaalaan

Lumenluonti on periaatteessa erinomaista hyötyliikuntaa. Se voi kuitenkin pahimmoillaan laukaista sairauskohtauksen. Silloin pitää toimia heti - miksi?
Näytetään tulokset 1 - 20 / 22
Merkintöjä per sivu 20
/ 2