Liikunta

Liikkuminen on pienestä kiinni. Huomaa hetket ja tilanteet, joissa askelia jo kertyy. Ota rento ote liikkumiseen ja löydä liikunnan lisäämisen paikkoja omassa elämässäsi.

Artikkelit

Sivut, joissa tagi lapset .

Ilo ja rentous - ruokakolmion peruspilarit

Lapsiperheiden syömisessä tärkeää on ilo ja rentous. Sama pätee myös painonhallintaan. Myös liikunnassa innostus ja hyvä mieli ovat parhaat kannustajat.

Sivut, joissa tagi lapset .

Uusi Polttopeffis innostaa kaikki liikkeelle

Pihaleikeissä yhdistyy hauska yhdessä tekeminen, liikunta, ulkoilu ja ajanviete. Polttopallon ja uusi Polttopeffis innostavat kaikki mukaan.

Hiihtolomalla leikitään - ja toki muulloinkin!

Vuodenaikojen vaihtelu antaa mahdollistaa erilaiset ulkoleikit. Mikäli lumitilanne sallii, ovat perinteiset lumilinnan rakennus ja lumisota vuodesta toiseen suosittua puuhaa. Katso lisää vinkkejä!
Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Aineistot

Sivut, joissa tagi lapset .

5 vinkkiä liikuntaan

Liikunta on eräs Yksi elämän teema-aiheista. Yksi elämä -vinkkikortit tarjoavat asiantuntijoiden vinkit terveempään elämään.

Neuvokas perhe -kortti

Neuvokas perhe -kortti on apuna lapsiperheiden liikunta- ja ravitsemustottumusten tiedostamisessa.

Pieni ulkoleikkikirjanen

Kirjaseen on koottu perinteisiä ja helppoja ulkoleikkejä avuksi lapsiperheen arkisirkukseen ja innostamaan liikkumiseen.

Liikkuva skidi: Ohjausmateriaalia vuorovaikutuksen tueksi ryhmissä

Liikkuva skidi -materiaali auttaa liikunta- ja harrasteryhmien ohjaajia huomioimaan erityisesti kielihäiriöisten lasten erityistarpeet ja tukemaan näin lasten osallistumista ryhmiin. Materiaali...
Katso kaikki teemaan liittyvät aineistot

Faktat

Sivut, joissa tagi lapset .

Ei yhtään tulosta.
Katso kaikki teemaan liittyvät faktat

Videot

Sivut, joissa tagi lapset .

Pumppuhippasille koko poppoo!

Ulkoleikit sopivat mainiosti perheen yhteistä ulkoilua varten. Katso videolta ohjeet.

Ihana, uusi ulkoleikki Muuttomies saa liikkeelle

Ulkoleikit on loistava tapa viettää yhteistä laatuaikaa perheen ja kavereiden kanssa. Perinteisistä ulkoleikeistä tuunatut versiot luovat iloa ja tarjoavat kaivattua vaihtelua jokaiseen päivään.

Polttopeffiksellä kondikseen!

Polttopeffis on tutun polttopallo-ulkoleikin variaatio. Katso polttopeffis-video. Hauskan leikin lomassa kuntokin kohoaa.