Liikunta

Liikkuminen on pienestä kiinni. Huomaa hetket ja tilanteet, joissa askelia jo kertyy. Ota rento ote liikkumiseen ja löydä liikunnan lisäämisen paikkoja omassa elämässäsi.

Testaa, millainen hyötyliikkuja olet

 

Sivut, joissa tagi sydänterveys .

Lumikolalla sairaalaan

Lumenluonti on periaatteessa erinomaista hyötyliikuntaa. Se voi kuitenkin pahimmoillaan laukaista sairauskohtauksen. Silloin pitää toimia heti - miksi?

Unelmien liikuntapäivä 10.5.2016

Venyttely ja jumppaaminen ovat hyviä ja tarpeellisia liikuntamuotoja. Unelmien liikuntapäivänä voit kokeilla sinulle sopivia keinoja liikkua iloisesti ja nauttien. Tule rohkeasti mukaan!
Katso kaikki teemaan liittyvät artikkelit

Sivut, joissa tagi sydänterveys .

StopDia Verrytä!-Palauttavaa liikettä työnteon lomaan

Työstä palauttavien liikkeiden tekemiseen kannustavia kuvavihjeitä, joita voidaan sijoittaa sellaisiin helposti havaittaviin paikkoihin työpaikalla, joissa työntekijät tapaavat pysähtyä hetkeksi ja...

StopDia Työkalupakki työpaikoille

StopDian Työkalupakki on kokoelma konkreettisia keinoja muokata työympäristöä sellaiseksi, että työntekijän on vaivattomampaa tehdä hyvinvointiaan tukevia valintoja työaikana.

Liikunnan puheeksiottokortti

Kortin avulla ammattilainen voi ottaa liikunnan puheeksi asiakkaan kanssa ja suositella hänelle käyntiä liikuntaneuvojan vastaanotolla.

Sauvoilla vaihtelua verryttelyyn ja venyttelyyn

Sauvoilla vaihtelua verryttelyyn ja venyttelyyn -esite

Testaa liikuntatottumuksesi

Testaamalla tiedät -kortti. Tämä testi arvioi liikuntatottumuksia terveyden ja hyvinvoinnin kannalta.
Katso kaikki teemaan liittyvät aineistot

Sivut, joissa tagi sydänterveys .

Ei yhtään tulosta.
Katso kaikki teemaan liittyvät faktat

Videot

Sivut, joissa tagi sydänterveys .

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5. -video

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5.2016 on liikunnan Pop-up -päivä. Jokainen (yksilö, yhteisö, yritys) voi järjestää tempauksen, vain mielikuvitus on rajana. Tehdään Suomesta maailman liikkuvin kansa!