Tule mukaan Yksi elämä -terveystalkoisiin!

Hyvinvointi rakentuu pienistä valinnoista. Liiku sopivasti, syö ja juo kohtuudella ja koeta nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Yksi elämä kutsuu sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen. Tule mukaan Terveystalkoisiin!

Kutsumme työyhteisösi mukaan terveystalkoisiin!

Yksi elämä -terveystalkoisiin osallistuu jo yli 800 yritystä ja organisaatiota. Kiitos kaikille mukaan tulleille! Työyhteisöjen lisäksi kutsumme terveystalkoisiin mukaan yksittäiset ihmiset, terveysalan ammattilaiset sekä päättäjät.

Työelämässä olevat suomalaiset viettävät ison osan arjestaan työpaikoilla. Terveyden ja hyvinvoinnin kannalta on oleellista, minkälaisia pieniä valintoja ja tekoja työpäivien aikana tehdään. Siksi yhä useampi työnantaja onkin jo lähtenyt kannustamaan työntekijöitään terveystalkoisiin monin eri tavoin.

Tarjoamme työyhteisöllenne RAY:n rahoittamaa, ilmaista ja monipuolista kumppanuutta työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Terveystalkoisiin osallistuminen on keino osoittaa, että työpaikalla tuetaan hyvinvointia ja terveellisiä valintoja. Ilmoita organisaatiosi mukaan!

Tarjoamme työyhteisöllenne

  1. Yksi elämän ja HeiaHeian yhteistyönä tuottaman hyvinvointisivuston, jossa mm. hyvinvoinnin lähtötesti, ohjelmia ja lyhyitä videoita työpäivän ergonomiaan, venyttelyyn, parempiin valintoihin sekä parempaan yöuneen. Näistä jokainen työntekijä voi räätälöidä itselleen sopivan kokonaisuuden. Mahdollisuus on myös työyhteisön yhteisiin haasteisiin.
  2. Terveysjärjestöjen materiaaleista kootun ja kuukausittain ilmestyvän Yksi elämä -uutiskirjeen terveellisempiin työpäiviin sekä viikon vinkin maanantaiaamuisin sähköpostiin
  3. Maksuttoman materiaalipaketin tarroja, julisteita sekä muuta materiaalia, jolla teette terveystalkoista näkyvämmän. Arvo 100 €.
  4. Mahdollisuuden käyttää 'Mukana Yksi elämä -terveystalkoissa' -merkkiä sekä muuta sähköistä materiaalia.
  5. Näkyvyyttä verkkopalvelussamme ja mahdollisesti kumppaniemme kanavilla.

Kumppaneitamme ovat MTV3:n liikunta- ja hyvinvointiohjelma Elixir Life, hyvinvointipalvelu HeiaHeia, Suomen suurin hyvinvointitapahtumien järjestäjä Work goes Happy sekä Työelämä 2020 -verkosto.

Ilmoittaudu mukaan Yksi elämä -terveystalkoisiin

Osallistuminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.  Ilmoita organisaatiosi mukaan Yksi elämä terveystalkoisiin täyttämällä tämä lomake. Toimitamme teille halutessanne ilmoittautumisen yhteydessä maksuttoman Työelämän terveystalkoot -materiaalipaketin ja ohjeet talkoisiin mukaantulosta.

Pyydä lisätietoja Yksi elämä -terveystalkoista

Satavuotias Suomi ansaitsee terveemmät työntekijät. Kiitos että autatte meitä tavoitteessamme terveemmän Suomen puolesta.

Lisätietoja:

Anna Helin-Välkky

anna.helin-valkky@aivoliitto.fi

Eija Seppänen

eija.seppanen@yksielama.fi

040 508 3645

Tutustu terveemmän elämän avaimiin

Suomalaista terveystyötä palkitaan tammikuussa: Health Awards 2018 -finalistit selvillä

Suomalaista terveystyötä palkitsevan, Tamron järjestämän Health Awards -kilpailun finalistit ovat selvillä. Aivoliiton Yksi elämä -terveystalkoisiin kuuluva Korvaamaton kovalevy -verenpainekampanja...

Terveydenedistäjiä palkittiin Yksi elämän juhlaseminaarissa Turussa

Palkitut ovat ansiokkaasti edistäneet kansanterveyttä.

Kutsumme Sinut 28.11. Turun Logomoon!

Tervetuloa katsomaan tulevaisuuteen, verkostoitumaan ja kohtaamaan mahdollisuudet yhdessä!