Tule mukaan Yksi elämä -terveystalkoisiin!

Hyvinvointi rakentuu pienistä valinnoista. Liiku sopivasti, syö ja juo kohtuudella ja koeta nauttia elämästä sellaisena kuin se on. Yksi elämä kutsuu sinut mukaan kasvavaan joukkoomme, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen. Tule mukaan Terveystalkoisiin!

Lisää työhyvinvointia, tule mukaan Yksi elämä -terveystalkoisiin!

Yksi elämä -terveystalkoisiin osallistuu jo noin 1400 yritystä ja organisaatiota.

Työelämässä olevat suomalaiset viettävät ison osan arjestaan työpaikoilla. Terveyden ja työhyvinvoinnin kannalta on oleellista, minkälaisia pieniä valintoja ja tekoja työpäivien aikana tehdään. Siksi yhä useampi työnantaja onkin jo lähtenyt kannustamaan työntekijöitään terveystalkoisiin monin eri tavoin.

Tarjoamme työyhteisöllenne maksutonta ja monipuolista kumppanuutta työhyvinvoinnin edistämiseksi. Terveystalkoisiin osallistuminen on keino osoittaa, että työpaikalla tuetaan hyvinvointia ja terveellisiä valintoja. 

Tarjoamme työyhteisöllenne

  1. Kuukausittain ilmestyvän Yksi elämä -uutiskirjeen sekä
  2. Työelämän viikon vinkki -uutiskirjeen maanantaiaamuisin sähköpostiin.
  3. Maksuttoman materiaalipaketin tarroja, julisteita sekä muuta materiaalia, jolla teette terveystalkoista näkyvämmän.
  4. Näkyvyyttä verkkopalvelussamme
  5. Mahdollisuuden käyttää 'Mukana Yksi elämä -terveystalkoissa' -merkkiä sekä muuta sähköistä materiaalia (kysy lisää: janne.kettunen(at)yksielama.fi)

Ilmoita organisaatiosi mukaan

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa maanantaisin ilmestyvä työelämän Viikon vinkki -kirje sekä kuukausittain ilmestyvä Yksi elämä -uutiskirje.

Tilaa uutiskirjeet

 

Unelmien työpäivä

Unelmien työpäivänä tempaistaan työhyvinvoinnin puolesta! Työhyvinvoinnin pop up -päivänä voit ideoida työkaverien kanssa oman tapahtuman, joka tuo teille työniloa. Vuonna 2019 Unelmien työpäivään osallistui 900 tapahtumaa ja 45 000 osallistujaa.

Lue lisää Unelmien työpäiväs

 

Lisätietoja Yksi elämä -terveystalkoista:

projektikoordinaattori Tuula Mäkinen

tuula.makinen(at)yksielama.fi

050 596 8160

 

Tutustu terveemmän elämän avaimiin

Vähemmän stressiä-enemmän iloa ja energiaa!

Kaikki me tunnemme stressiä silloin tällöin. Stressiä tarvitaan tavoitteiden saavuttamiseen, mutta liiallisena se on haitallista. Stressin hallinnan taitoja kannattaa opetella ja löytää itselle...

Eläkkeelle siirtyminen on mahdollisuus - minkä hyvinvoinnin askeleen otat jo tänään?

Elämän muutostilanteet kysyvät meiltä kykyä sopeutua ja suunnitella omaa elämäämme. Eläkkeelle siirtyminen on yksi näistä suurista muutoksista.

Raha puhutti jälleen Kuntamarkkinoilla

Yksi elämä -terveystalkoot oli mukana syyskuun puolivälissä järjestetyillä Kuntamarkkinoilla. Suomen Kuntaliiton järjestämään kunta-alan ammattilaisten kohtaamis- ja verkostoitumistapahtumaan...