Yksi elämä goes Herätysliike

Haluamme madaltaa kynnystä löytää hetkiä liikkumiselle arjen keskellä. Toteuttajana tanssitaiteilija Hanna Brotherus ja mahdollistajana Yksi elämä.

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5. -video

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5.2016 on liikunnan Pop-up -päivä. Jokainen (yksilö, yhteisö, yritys) voi järjestää tempauksen, vain mielikuvitus on rajana. Tehdään Suomesta maailman liikkuvin kansa!

Unelmien liikuntapäivä -verkkosivut on avattu!

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5.2016 on liikunnan Pop-up -päivä, johon ihan jokainen voi osallistua. Katso videolta, miten. Tapahtuman järjestäneiden kesken arvotaan mm. 2 500 € matkalahjakortti.

Oikea hengitystekniikka vapaauinnissa

Vapaauinnissa on tärkeää oppia oikea hengitystekniikka. Se antaa uinnille rentoutta ja lisää vauhtia. Katso maailmanmestari Jani Sievisen huippuneuvot.

Totuta lapset veteen

Jani Sievinen antaa hyviä vinkkejä vanhemmille kuinka lähteä liikkeelle lasten uimaan opettamisessa. Meritähtikellunnassa opitaan rentoutumaan kasvot ja korvat veden alla.

Oikea vapaauinnin potku

Vapaauinnissa on tärkeää potkutekniikka mahdollisimman taloudelliseen ja vauhdikkaaseen uintiin sekä lihasten jaksamiseen.

Huippuhelppo rintauinnin tekniikkavinkki

Mikä on tyypillisin rintauinnin käsivedon virhe ja miten se korjataan? Uinnin maailmanmestari Jani Sievinen neuvoo.

Opeta lapselle minipotkut

Tärkeää lasten liikunnassa on liikkua yhdessä vanhempien kanssa. Jani Sievinen neuvoo kuinka helpoilla harjoituksilla opetat lapselle oikean liikeradan selkä- ja vapaauinnin potkuihin.

Kuin salama kirkkaalta taivaalta

Elämässä tapahtuu asioita, joista osa jättää meihin pysyvän jäljen. Aivoverenkiertohäiriö on yksi niistä. Tämä on tarina siitä, miten elämä voi muuttua hetkessä ja kuinka se kuitenkin jatkuu.

Ihana, uusi ulkoleikki Muuttomies saa liikkeelle

Ulkoleikit on loistava tapa viettää yhteistä laatuaikaa perheen ja kavereiden kanssa. Perinteisistä ulkoleikeistä tuunatut versiot luovat iloa ja tarjoavat kaivattua vaihtelua jokaiseen päivään.

Polttopeffiksellä kondikseen!

Polttopeffis on tutun polttopallo-ulkoleikin variaatio. Katso polttopeffis-video. Hauskan leikin lomassa kuntokin kohoaa.

Pumppuhippasille koko poppoo!

Ulkoleikit sopivat mainiosti perheen yhteistä ulkoilua varten. Katso videolta ohjeet.

Aivoverenkiertohäiriö - 8/10 voitaisiin estää

Aivoinfarkti, aivoverenvuoto tai TIA. Mitä aivoissa tapahtuu, jos kohdalle sattuu aivoverenkiertohäiriö, AVH? Videon pituus on 6:22 min.

Kun hätä on tämän näköinen - Sydäninfarkti

Mistä tunnistaa sydäninfarktin? Mitä pitää tehdä, jos oireita ilmaantuu? Katso video ja opi toimimaan nopeasti silloin, kun se on välttämätöntä! Videon kesto on 1:45 min.

Luento: Eteisvärinä ja sen yleiset hoitoperiaatteet

Mitä on eteisvärinä ja millaiset ovat sen yleiset hoitoperiaatteet? Kattava katsaus flimmerin merkitykseen vakavien verisuonisairauksien risikitekijänä. Videon kesto 32 min.
Näytetään tulokset 21 - 40 / 61
Merkintöjä per sivu 20
/ 4