Ai mihin pitikään soittaa?

Hauskassa ja vähän jännittävässäkin lapsille suunnatussa nukketeatteriesityksessä selviää miten 1, 1 ja 2 selviävät kun on hätä kädessä.

Hyvän Mielen Joulukalenteri

Hyvän Mielen Joulukalenteri kutsuu kaikkia liikkumaan ja harrastamaan yhdessä kotioloissa!

Oikea hengitystekniikka vapaauinnissa

Vapaauinnissa on tärkeää oppia oikea hengitystekniikka. Se antaa uinnille rentoutta ja lisää vauhtia. Katso maailmanmestari Jani Sievisen huippuneuvot.

Totuta lapset veteen

Jani Sievinen antaa hyviä vinkkejä vanhemmille kuinka lähteä liikkeelle lasten uimaan opettamisessa. Meritähtikellunnassa opitaan rentoutumaan kasvot ja korvat veden alla.

Oikea vapaauinnin potku

Vapaauinnissa on tärkeää potkutekniikka mahdollisimman taloudelliseen ja vauhdikkaaseen uintiin sekä lihasten jaksamiseen.

Huippuhelppo rintauinnin tekniikkavinkki

Mikä on tyypillisin rintauinnin käsivedon virhe ja miten se korjataan? Uinnin maailmanmestari Jani Sievinen neuvoo.

Opeta lapselle minipotkut

Tärkeää lasten liikunnassa on liikkua yhdessä vanhempien kanssa. Jani Sievinen neuvoo kuinka helpoilla harjoituksilla opetat lapselle oikean liikeradan selkä- ja vapaauinnin potkuihin.

Ihana, uusi ulkoleikki Muuttomies saa liikkeelle

Ulkoleikit on loistava tapa viettää yhteistä laatuaikaa perheen ja kavereiden kanssa. Perinteisistä ulkoleikeistä tuunatut versiot luovat iloa ja tarjoavat kaivattua vaihtelua jokaiseen päivään.

Polttopeffiksellä kondikseen!

Polttopeffis on tutun polttopallo-ulkoleikin variaatio. Katso polttopeffis-video. Hauskan leikin lomassa kuntokin kohoaa.

Pumppuhippasille koko poppoo!

Ulkoleikit sopivat mainiosti perheen yhteistä ulkoilua varten. Katso videolta ohjeet.

Vita&Mini - trailer

Naurettavan terveellistä lastenteatteria! Lastenteatteri Vita&Minin kiertävä esitys 5-10-vuotiaille lapsille. Videon kesto 1 min.

Rakkautta ja rähinää ruokapöydässä

Täytyykö kaikkea maistaa? Mitä ruoka merkitsee minulle? Entä mitä tarkoittavat nälkäinen, kylläinen, ähky? Millaisia vuorovaikutuskeinoja ruokailu mahdollistaa? Videon kesto 28 min.

Miten innostan lasta liikkumaan?

Lapset ovat erilaisia liikkujia. Miten jokainen perhe voi löytää mukavia tapoja liikkua yhdessä? Videon kesto 5 min.

Miten sydänmerkki helpottaa ruokaostoksia?

Miten ruokavaliota voi vaivattomasti muokata terveellisempään suuntaan? Millä tavoin Sydänmerkki auttaa ruokaostoksien tekoa? Videon kesto 1 min.

Huomaa hyvä lapsessa ja kannusta!

Lapsiperheen arjessa on paljon sutinaa ja touhua. Arjen keskellä on tärkeää huomata lapsen hyvä käyttäytyminen ja sanoa se ääneen. Millaisin tavoin sen voi tehdä? Videon kesto 3 min.
Näytetään tulokset 1 - 20 / 22
Merkintöjä per sivu 20
/ 2