Kuuden minuutin kävelytesti

Kuuden minuutin kävelytesti -video ohjaa testin tekemiseen käytännössä. Videossa on kaksi osiota : testin tekeminen ja siihen liittyvä liikuntaohjaus.

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5. -video

#UnelmienLiikuntapäivä 10.5.2016 on liikunnan Pop-up -päivä. Jokainen (yksilö, yhteisö, yritys) voi järjestää tempauksen, vain mielikuvitus on rajana. Tehdään Suomesta maailman liikkuvin kansa!

Kun hätä on tämän näköinen - Sydäninfarkti

Mistä tunnistaa sydäninfarktin? Mitä pitää tehdä, jos oireita ilmaantuu? Katso video ja opi toimimaan nopeasti silloin, kun se on välttämätöntä! Videon kesto on 1:45 min.

Luento: Eteisvärinä ja sen yleiset hoitoperiaatteet

Mitä on eteisvärinä ja millaiset ovat sen yleiset hoitoperiaatteet? Kattava katsaus flimmerin merkitykseen vakavien verisuonisairauksien risikitekijänä. Videon kesto 32 min.

Ihan vapaaehtoisesti

Sinua tarvitaan, hyvä kuuntelija ja rohkaisija! Kaipaamme uusia vertaistukijoita välittämään kokemustietoa siitä, millaista on olla sydänpotilas ja miten sairauden kanssa pärjää. Videon kesto 9 min.

Arvi Lind ja itsepuolustus

Arvi Lind opettaa jokaisen kansalaisen itsepuolustustaidon, pulssin tunnustelun. Katso ja opi Arvin neuvoista! Videon kesto 2 min.

UIT esittää: Aivolaulu

UIT:n upeat näyttelijät esittävät mainion laulun, joka kertoo säännöllisen pulssin tunnustelun tärkeydestä. Videon kesto 1 min.

Ehkäise aivoinfarkti ranneotteella

Miten tunnistaa eteisvärinä? Millä tavoin omaa pulssiaan voi tunnustella? Videolla opetetaan pulssin tunnustelu ja eteisvärinän oireiden tunnistaminen. Videon kesto 2:30 min.

Tietoa rytminsiirrosta

Video on tarkoitettu sinulle, joka olet menossa eteisvärinän suunniteltuun rytminsiirtoon. Tutustu videon avulla toimenpiteeseen ja siihen valmistautumiseen. Videon kesto 10 min.

Heart Beat Dance - Suomi Finland

Heart Beat Dance tarttuu kaikkiin kielestä, iästä ja kulttuurista huolimatta. Anna musiikin viedä ja lähetä rytmi eteenpäin – ystävälle tai tuntemattomalle! Videon kesto 7 min.